wie wil sex met mij hebben in bed?

wie wil sex met mij hebben in bed?

Kaily

36 jarige vrouw op zoek naar een man uit Noord Brabant

Afkomst Noord-Brabant
Postuur Normaal
Gewicht 69KG
Lengte 176CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Facial
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Parkeerplaats
  • Kamasutra
  • Rollen spel
  • SM onderdanig

Wie wil sex met mij hebben in bed? Ik hoef geen buitensex, geen standjes op de wasmachine of in het bubbelbad. Maar gewoon lekker ouderwets in bed, want dat is toch goed genoeg? Moet wel zeggen dat ik een enorm groot matras heb, van 2 meter 20 bij 2 meter 20, vierkant dus. Ideaal toch om lekker op te genieten met zijn tweeën? Ik ben inmiddels anderhalf jaar zonder partner en heb die tijd geen sex meer gehad. Voor onze breuk hadden we alleen nog maar sporadisch sex en de keren dat we neukten liep het vaak op ruzie uit. Ik ben blij dat die tijd voorbij is, durfde eigenlijk heel lang geen man te benaderen, maar wil nu toch voorzichtig een hengeltje via deze weg uitgooien. Waarvoor ik opensta? Eigenlijk wel voor alles, maar bepaalde dingen zoals anale sex heb ik bijvoorbeeld nog nooit meegemaakt. Zou je mij dat genot eventueel willen verschaffen? De vrouwenbladen waarop ik ben geabonneerd staan er vol van, dat het enorm lekker zou zijn. Misschien dat we dat met de ‘gewone’ sex af en toe kunnen combineren, als jij dat ook wel ziet zitten? En nu heb ik enorm gevoelige tepels. Hoe zou je het vinden om die lekker lang te likken? Weet je dat ik er zelfs door kan klaarkomen als je dat goed aanpakt? Met jou hoop ik toch wel in een heel andere situatie terecht te komen dan eerder met mijn ex. Maar goed, eigenlijk is dat laatste een afgesloten hoofdstuk nu voor mij. Dus wie wil er sex met mij en kan mij eens flink stevig laten klaarkomen? Ik zal voor schone lakentjes zorgen, een lekkere cake voor je bakken, de verse koffie staat klaar voor je en een wijntje of biertje mag ook altijd. Hoe klinkt dat? Misschien dat je het zelfs wel fijn zou vinden om lekker te blijven slapen? Zo kunnen we er toch nog een bijzondere dimensie aan geven en het zelfs romantisch maken? Maar eerst gaat het echt om de sex, dus: wie wil sex en gaat mij verwennen op een ongelofelijke manier en misschien zelfs wel laten spuiten?
je kan mij via whatsapp contacten of via deze geile site een bericht sturen, zet er wel bij wie je bent, hoe je eruit ziet en hoe oud je bent, xxx

contact opnemen