Sex in ridderkerk zaterdag?

Sex in ridderkerk zaterdag?

Abeldina

27 jarige vrouw op zoek naar een man uit Noord Brabant

Afkomst Noord-Brabant
Postuur Atletisch
Gewicht 60KG
Lengte 169CM
Ik heb interesse in
  • Facial
  • Orale Sex
  • Sex
  • Pijpen

Sex in Ridderkerk zaterdag? Waarom zaterdag? Omdat mijn vriend dan weg is, meestal de hele dag. Dan hebben we hier echt het rijk alleen. Wat hij niet weet is dat jou al zo’n 20 andere mannen zijn voorgegaan en dat ik inmiddels in verwachting ben, maar geen idee heb of het eigenlijk wel van mijn vriend is, omdat ik in de week van de bevruchting met vijf verschillende mannen heb geneukt. Inmiddels heb ik een klein bol buikje, houd daar rekening mee als je dan met me bezig gaat. Mijn borsten zijn wat groter dan normaal, maar nog niet zo groot als ik eigenlijk had verwacht. Mijn tepels daarentegen zijn juist wel enorm veel groter geworden en vooral ook veel gevoeliger. Zou jij die dan stevig willen verwennen door er op te bijten terwijl je in me stoot? En gezien mijn zwangerschap is het prima als je me zonder condoom neukt, anders had het trouwens ook wel zonder condoom gemogen. Als je verder maar lekker fris bent. En weet je wat nou zo ideaal is? We kunnen dit gewoon een zaterdag lang doen! Wat ik verder geil en lekker vind? Bijna alles wel, maar ben niet echt een liefhebber van anaal, omdat ik enorm krap ben van achteren. Je mag het wel doen, maar alleen als je echt heel veel glijmiddel eerst op je pik doet. Komende zaterdag heb ik trouwens al iets geregeld voor de ochtend, dus ben benieuwd of iemand anders nog interesse heeft in een geile middagsessie die dan ook nog een stukje tot in de avond doorloopt, namelijk tot een uur of 7. Kunnen we toch een heleboel lol beleven? Sex in Ridderkerk zal je dan zeker niet vergeten en moet wel bekennen dat ik liefst eenmalig sex met een man heb. Nu kan het nog, maar over een aantal maanden ben ik hoogzwanger en denk dat ik het dan toch wat rustiger aan zal moeten doen of echt alleen nog maar anale sex kan hebben. Dus hoop daarom op een snelle reactie van je zodat er in ieder geval op zaterdag geen gaatjes onbenut blijven, haha. Zin dan in geile sex in Ridderkerk? Kan ik alvast een geil setje voor je aantrekken en trek jij dat dan weer lekker uit voordat we aan de slag gaan?

contact opnemen