Russische sex met een pro

Russische sex met een pro

Buitendedeur

39 jarige vrouw op zoek naar een man uit Utrecht

Afkomst Utrecht
Postuur Slank
Gewicht 58KG
Lengte 169CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Tongzoenen
  • Webcamsex
  • Kamasutra

Russische sex met een pro

Russische sex met een pro is spannend, geil en leuk! Lijkt het jou wat om met een echte pro in Russische sex het bed te delen? Meld je gratis aan. Hallo mijn naam is Jelena en ik ben 39 jaar oud en zoek een man om Russische sex mee te hebben bij mij of bij hem thuis. Naast Russische sex sta ik ook open voor Anaal, Ongeremde Sex, Orale Sex, Tongzoenen, Webcamsex, Kamasutra en nog veel meer. Ik heb een slank postuur waarmee ik vele Russische standjes kan uitvoeren en voordoen. Wil jij les hebben of gewoon een keer goede Russische sex hebben dan kun je dit gratis met mij doen want ik wil me nog meer trainen zodat ik echt een expert wordt in Russische sex. Ik kom uit de regio Utrecht maar heb een OV kaart dus ik kan zo naar je toe komen met het openbaar vervoer. Met mijn gewicht van 58 kilo kunnen we de staande standjes goed uitoefenen want de meeste Russische standjes zijn dan ook staand zodat de vrouw erg hard genomen kan worden en dus geheel door de man in de lucht wordt gehouden. Ik reageer alleen op mannen die serieus interesse hebben dus mail alleen wanneer je interesse hebt!

contact opnemen