ik wil nu sex met iemand, chat met mij!

ik wil nu sex met iemand, chat met mij!

Tattooogirly

19 jarige vrouw op zoek naar een man uit Groningen

Afkomst Groningen
Postuur Atletisch
Gewicht 59KG
Lengte 170CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Vingeren

Ik wil nu sex met iemand, chat met mij! Laat me heel graag weten wat je allemaal wilt doen en ik zal het doen. Want ik zal alles doen wat een man van me verlangt, het maakt niet uit hoe bijzonder, gek, geil of pijnlijk je voorstel zal zijn. Over bijzonder: ik heb al eens eerder advertenties op internet geplaatst en toen een man getroffen waarmee ik naar een zandplaat ben gelopen door de Waddenzee. Daar hebben we bij eb heerlijke sex gehad, in de hete zon. Daarna teruggelopen naar het vasteland en toen nog wat gedronken in een restaurant voordat onze wegen zich weer scheidden. Over gek: ik had een weddenschap verloren en moest toen de winnaar zevenmaal achter elkaar klaarpijpen. Dat was de eerste twee keer wel mogelijk, maar vanaf de derde keer werd het echt moeilijk. Mijn kaakspieren gingen pijn doen en bij hem duurde het juist langer voordat hij klaarkwam. Uiteindelijk zijn we twee uur bezig geweest, maar het lukte en ik ben nog steeds trots op mijn prestatie! Over geil: Door twee vrienden was ik vorig jaar uitgenodigd en meteen al toen zij de deur opendeed voelde ik dat er die avond iets uit de hand zou lopen. En zo gebeurde het ook. We hebben heerlijk met elkaar in hun tuin gegeten, daarna nog een rondje gelopen en toen hij zijn armen om mij en haar sloeg en ons naar binnen geleidde en vervolgens geile blikken naar ons wierp was het al duidelijk wat de verdere bedoeling was. De rest van de avond hebben we sex met elkaar gehad en ik ben blij dat we het nog steeds af en toe met elkaar doen. Over pijnlijk: van tijd tot tijd vind ik kinky sex ook echt heel erg lekker. Dan laat ik me graag vastbinden en mijn tepels, kutje en klitje stevig onder handen nemen. Inmiddels heb ik meerdere genadeloze meesters gehad en ik word nu al nat van de gedachte aan meer pijn. Maar eigenlijk wil ik nu voornamelijk sex, maakt niet uit wat voor sex het gaat worden, als het maar lekker geil is en als ik maar alle verlangens van jou kan inwilligen. Hoor ik liefst nu direct van je? ik hoop snel in contact te komen en gezellig elkaar snel beter te leren kennen om snel met elkaar in bed te kunnen duiken hopenlijk 😛 kus

contact opnemen