beeldbellen sex is opwindend

beeldbellen sex is opwindend

Aggy

21 jarige vrouw op zoek naar een man uit Groningen

Afkomst Groningen
Postuur Normaal
Gewicht 64KG
Lengte 170CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Ongeremde Sex
  • Standje 69
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Romantisch

beeldbellen sex is opwindend en leuk om te doen. Ik heb nu een paar keer via de computer doormiddel van beeldbellen sex met een man gehad. Ik vind het geil om een man los te zien gaan met mij op zijn beeldscherm. Ik vinger en speel lekker met mijn speeltjes terwijl jij jezelf lekker aftrekt. We kunnen met of zonder geluid bellen maar ik doe het liefst met zodat je mij ook lekker kan horen kreunen wanneer ik aan je denk en met mezelf speel. Ik hoop dat je zin hebt en met mij in contact wilt komen zodat we al snel kunnen gaan beeldbellen en op die manier sex met elkaar kunnen hebben. Als we elkaar wat beter hebben leren kennen via het bellen kunnen we misschien een keer echt afspreken zodat je me in het echt ook lekker kan laten klaarkomen met je stijve lul. Ik vind het erg opwindend om te beeldbellen en doe er dan ook alles aan om jou en mezelf lekker te laten komen. Ik heb een dildo en vibrator waarmee ik mijn kutje en kont lekker kan bevredigen. Ik hoop dat je ervan houdt om te kijken en mij je instructies laat geven hoe je aan je lul moet trekken terwijl je lekker naar me kijkt. Ik heb een goede laptop met webcam waarmee ik kan internetten en dus met jou online kan bellen. Wanneer je het leuk lijkt om af te spreken kun je mij een berichtje sturen zodat we al snel live kunnen gaan samen. Het beeldbellen doe ik helemaal gratis, ik heb een goede baan en zoek gewoon wat spannend contact wanneer ik me verveel en thuis ben. Ik ben een beetje sex verslaafd en vind het heerlijk om te genieten, lekker de baas spelen en jou vertellen wat je moet doen daar kom ik pas echt lekker op klaar. Ik neem ook graag de leiding in bed maar dat is met beeldbellen helaas niet mogelijk, daarom misschien in het vervolg een keer in het echt afspreken. Ik hoop snel wat van je te horen zodat we snel online kunnen gaan samen.

contact opnemen